Karriär

spontanansökan

HAR DU KOMPETENSEN VI SÖKER?

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och driftiga personer som har intresse för att arbeta hos oss. Även om vi för tillfället inte har några lediga jobb, får du gärna fylla i formuläret och meddela vilken typ av tjänst du har intresse av. Vi hörs!

MÖT VÅRT TEAM

Här träffar du två av våra ca. 50 medarbetare och deras syn på att vara en del av AD-plast.

VERKTYGSTEKNIKER

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik 4.0. AD-plast är en högkompetent legotillverkare inom formsprutning som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder. Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad är vi väl rustade för nya utmaningar.

Vi söker en verktygstekniker för nytillverkning av verktyg samt för service, reparation och underhåll av befintliga verktyg. I tjänsten ingår även att arbeta med automationslösningar och viss teknisk support till produktionen. Att gilla utmaningar och vara en problemlösare är en del av din profil. Du är tekniskt intresserad, noggrann, gillar ordning och reda. Din utbildning är verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenskt tal och i skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

VILL DU JOBBA PÅ FRAMTIDENS PLASTFABRIK?

För mer info kontakta Jan Strid
072-530 81 70
Maila din ansökan till 
info@ad-plast.se snarast möjligt – vi gör löpande urval.

HÖR AV DIG TILL OSS