Verktygstekniker

Verktygstekniker

AD-plast är en högkompetent formsprutare med helhetserbjudande som omfattar allt från utveckling, konstruktion och verktygsframtagning till själva formsprutningen och monteringen av färdig plastdetalj.
Med egen verktygstillverkning har vi hög flexibilitet och god kvalitetssäkring kombinerat med effektiva ledtider.
All tillverkning sker i vår toppmoderna produktionsanläggning i Anderstorp – vi är 43 medarbetare och omsätter cirka 130 miljoner kronor.

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik 4.0. AD-plast är en högkompetent legotillverkare inom formsprutning som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder. Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad är vi väl rustade för nya utmaningar.

Vi söker en verktygstekniker för nytillverkning av verktyg samt för service, reparation och underhåll av befintliga verktyg. I tjänsten ingår även att arbeta med automationslösningar och viss teknisk support till produktionen.
Att gilla utmaningar och vara en problemlösare är en del av din profil. Du är tekniskt intresserad, noggrann, gillar ordning och reda.
Din utbildning är verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenskt tal och i skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

VILL DU JOBBA PÅ FRAMTIDENS PLASTFABRIK?

För mer info kontakta Jan Strid 072-530 81 70
Maila din ansökan till info@ad-plast.se snarast möjligt – vi gör löpande urval.

Verktygsavdelningen

Verktygsavdelningen