Key Account Manager

Key Account Manager

Vi är ett modernt och högeffektivt företag inom plastbranschen.
Vi är ett annorlunda företag som främjar kreativitet och självständighet.
Vi är det självklara valet när det gäller plasttekniska lösningar.

AD-plast är företaget med stark framtidstro, vi har under en lång tid jobbat målinriktat och med en tydlig strategi att snabbt utveckla nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Idag är vi en av de modernaste plastfabrikerna i landet och en av de ledande i branschen.

Som Key Account Manager på AD-plast är ditt fokus att analysera och utveckla både nya och befintliga affärsrelationer med syfte att stärka AD-plasts marknadsposition. Företagets kunder finns främst inom den tillverkande industrin. Du får stort eget ansvar för affären och driver säljprocessen från kundbesök, prissättning och offertframtagning till förhandling, avtal, leverans och uppföljning. Du har ett nära samarbete med projektledare, teknikavdelningen, inköp och order/produktion. Din utgångspunkt blir Anderstorp med besök hos våra kunder i Sverige. Vi räknar med att du har i genomsnitt 2 resdagar i veckan. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Är du driven, initiativrik och har ett stort kundfokus så kommer du att passa in hos oss och bidra till vår tillväxt på marknaden.
Vem är du? Vi söker dig med några års erfarenhet från framgångsrikt försäljningsarbete. I ditt affärsmannaskap är du professionell och analytisk och sätter alltid kunden i fokus. Du är van vid förhandlingar och avtalsskrivning samt är bra på att lyssna och förstå vad kunden efterfrågar.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, har du erfarenhet från branschen är det meriterande. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. För oss är det en självklarhet att du är en van datoranvändare som gillar ny digital teknik. Som Key Account Manager på AD-plast får du en unik möjlighet at ta plats och synas i ett aktivt utvecklingsföretag.

 

Sök jobbet! I denna rekrytering samarbetar AD-plast i Anderstorp med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är
Mikael Rask 070-675 43 67. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se senast 4 mars 2019.