Verktygstekniker

Verktygstekniker

Andra pratar om morgondagen och framtiden. Vi är redan där. AD-plast i Anderstorp har en av branschens mest avancerade produktionsanläggningar. Nu söker vi verktygstekniker till vår moderna anläggning.

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik 4.0. AD-plast är en högkompetent legotillverkare inom formsprutning som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder. Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad är vi väl rustade för nya utmaningar.

Vi söker nu en verktygstekniker. Som verktygstekniker blir du en viktig del i service- och reparationsarbetet av våra formverktyg samt vid nytillverkning av formverktyg till våra kunder. I arbetet ingår även att tillverka automatiseringslösningar och viss teknisk support till produktionen. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på verktygsavdelningen samt i produktionen.

Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt arbete som verktygstekniker och har god datorvana. Du är van vid att dokumentera de moment du gör och har lätt för att dela med dig av de kunskaper du har eller skaffar dig under arbetets gång.
Du är teknisk intresserad, noggrann, gillar ordning och reda och är en problemlösare som gillar utmaningar.
Du har förmodligen gått verkstadsteknisk utbildning eller har motsvarande praktisk erfarenhet.
Du är en lagspelare med känsla för kvalitet och effektivitet.
Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

VILL DU JOBBA PÅ FRAMTIDENS PLASTFABRIK?

För mer info kontakta Jan Strid 072-530 81 70
Maila din ansökan till info@ad-plast.se snarast möjligt – vi gör löpande urval.