Din helhetsleverantör av plastkomponenter

Vi konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade plastprodukter till välkända globala företag. Vi tillverkar även formverktyg själva.

AD-PLAST är helhetsleverantör av plastkomponenter

Hör av dig till oss

OM OSS

Vi är ett modernt och högeffektivt företag inom formsprutning av plastartiklar. Med mer än fem decenniers erfarenhet och kunskaper inom formsprutning har vi kommit att skapa oss ovärderliga erfarenheter. Denna kunskap i kombination med vår vilja att sträva mot förbättring och smartare lösningar – senaste produktionsutrustning och digital informationsteknologi – har gjort oss till ett ledande företag inom vår bransch. Genom kontinuerligt förbättringsarbete av områden som produktion, logistik, flöden och organisation strävar vi för att förbättra företagets helhet och på så sätt kunna bibehålla den marknadsposition vi skapat oss. Vi fortsätter att vara en attraktiv partner, leverantör och arbetsgivare genom att sätta upp tydliga långsiktiga mål om hur vi på ett hållbart sätt ska kunna bygga för en bättre framtid.

PLAST OCH HÅLLBARHET

Ad Plast

ÅTERVINNING SOM SJÄLVKLARHET

Termoplaster är återvinningsbara plaster som finns i 10 000-tusentals olika varianter och något vi på AD-plast är specialister på.

Läs mer om termoplaster

 

ETT HÅLLBART ANSVAR

Miljömedvetenhet är viktigt för oss, så pass viktigt att vi sedan 1997 arbetat aktivt med att minimera vårt ekologiska fotavtryck. Därför applicerar vi vårt miljötänk i hela vår produktionsprocess, från början till slut.

Läs mer om vårt hållbarhetsfokus

JOBBA HOS OSS

KARRIÄRSMÖJLIGHETER PÅ AD-PLAST

Vi söker medarbetare som har ett brinnande intresse för teknik, utveckling & sammanhållning. Vi främjar egenskaper som lösningsorienterande och nytänkande. Klicka på länken för att ta reda på vilka tjänster vi söker just nu eller skicka oss ditt CV tillsammans med ett personligt brev specificerat eller ospecificerat till den tjänst du söker.

Till karriärmöjligheter

Ad Plast

HÖR AV DIG TILL OSS