Om AD-plast

AD-PLAST SOM HELHETSLEVERANTÖR AV PLASTPRODUKTER

AD-PLAST SOM HELHETSLEVERANTÖR AV PLASTPRODUKTER

KOMPETENS, ERFARENHET OCH RESURSER

Med vår kompetens, erfarenhet och resurser skapar vi perfektion. Våra samarbetspartners finns inom fordonsindustrin, elektroindustrin, möbelindustrin och verkstadsindustrin. Eftersom våra partners ofta befinner sig i konkurrenskraftiga branscher, ställer det extra höga krav på oss som leverantör att vi kan bidra till denna utmaning. En utmaning vi gärna antar.

PALLFÖRFLYTTNINGAR MED AGV-TRUCKAR PER MÅNAD

OM AD-PLAST

HÖG KVALITET I STORA OCH SMÅ VOLYMER

AD-plast är en helhetsleverantör av formverktyg och formsprutade plastdetaljer i stora och små volymer med hög kvalitet. Vi arbetar med helheten – från konsulting till färdig produkt i en flexibel produktion med ett grönt perspektiv. Vi kallar det ”From vision to reality”. Vi är helt enkelt specialister på att skapa former. Genom att låta oss som utvecklingspartner vara med genom hela processen kan konstruktioner förbättras och produktionen optimeras för en fulländad slutprodukt. AD-plast är den ideala samarbetspartnern för allt inom formsprutning och hjälper er med konstruktion, formfyllnadsanalyser, 3D-prototyper, verktygsframtagning och plastdetaljer

GRUNDAT

År 1963

PRODUKTION OCH KONTOR

Anderstorp, Sverige

ANTAL MEDARBETARE

Ca. 50 team medlemmar

OMSÄTTNING

Ca. 130 miljoner SEK

TOTAL YTA

10 000 kvm²

ANTAL FORMSPRUTOR

45 st (1-K & 2-K)

LÅSKRAFT

50 – 500 TON

ÄGARE

Michael & Anneli Jonsson

VÅRT FOKUS

AD-plast är ett familjeföretag som ägs till 100% av Michael och Anneli Jonsson. Automatisering och digitaliseringsarbetet mot en produktion som kan bedrivas med minsta möjliga felmarginal startade redan 1994 och har sedan dess ökat i en exponentiell takt. Intresset för teknik i kombination med viljan att ständigt förbättra processerna har lett till vår inriktning att vara ett tekniskt företag inom tillverkning av termoplaster. Därför har vår historia genomsyrats av tekniskt krävande lösningar när det gäller materialval, produktutformning, verktygstillverkning & produktionslösningar.

”För att säkerställa framtiden med hållbar konkurrenskraftig produktion för vår verksamhet så måste vi ständigt förnya oss, bredda vår kund- och produktflora samt ständigt effektivisera våra flöden och resurser” – Ägare & CVO, Michael jonsson.

Ta reda på mer – kontakta AD-plast