TJÄNSTER

  TJÄNSTER

AD-plast som helhetsleverantör AV PLAST

Fördelarna med att välja AD-Plast som leverantör är att vi kan erbjuda samtliga eller utvalda tjänster i hela processflödet – konsultation genom våra konstruktörer, verktygsframtagning, formsputning av termoplaster, samt plustjänster såsom laserprinting, tampotryckning osv.

AD-Plast-Konstruktion-Formsprutning-Solidworks-formfyllnadsanalys

Konstruktion

På AD-plast har vi en egen konstruktionsavdelning som kan hjälpa till med konsultation av produktutformning, men även stå till tjänst med att bolla idéer under projektfasen. Vår konstruktionsavdelning genomför även formfyllnadsanalyser för att förebygga potentiella problem som kan uppstå under produktionsfasen. Under ett projekt är det vanligt att vi kommer med förslag på hur produkten kan förbättras för att optimera formfyllnaden och på så vis säkerställa en effektiv produktion av produkten.

AD-Plast-Verktygstillverkning-Stålverktyg-Formverktyg

Verktygstillverkning

I vår egen verktygsavdelning på AD-plast kan vi på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda framtagning av formverktyg. Genom möjligheten att producera verktyg in-house kan vi kontrollera hela processflödet för att optimera formsputningsprocessen från början till slut. Idag köper vi ca 50% av våra kunders verktyg i Sverige och utomlands av de formverktyg som vi sedan producerar i medan resterande 50% tillverkas i vår egen verktygsavdelning.

AD-Plast-Verktygstillverkning-Stålverktyg-Formverktyg

Formsprutning

I vår högeffektiva produktion producerar vi små och stora kvantiteter i termoplaster. Vi ser oss själva inte enbart som ett producerande företag utan också som ett tekniskt företag. Våra produktionslösningar är tekniskt genomtänkta för att ur ett långsiktigt perspektiv kunna bibehålla vår konkuerrenskraftiga position. Till exempel styrs all vår pallhantering genom vårt automatiska truckssystem så vårt team kan lägga mer fokus på kvalitetssäkring.

AD-Plast-Inmoldlabeling-IML-Laserprintning-tampotryckning-montering-lagerhållning

Plustjänster

Vi anser det är viktigt att kunna erbjuda tjänster som genom hela processflödet kontrollerara att kvaliteten håller den standard som vi vill uppnå. Därför erbjuder vi plustjänster under produktionsprocessen i form av:

  • In mold labeling (IML) – en etikett gjuts in i plasten direkt vid formsprutningen
  • Tampotryckning – en silikonkudde hämtar ett utskrivet tryck och monterar på detaljen
  • Laserprintning – ett tryck laserprintas direkt på detaljen
  • Montering – montering av komponenter för att leverera färdig produkt
  • Lagerhållning

HÖR AV DIG TILL OSS

13 + 11 =

0371-58 71 00

STANSGATAN 6, 334 32 ANDERSTORP

STANSGATAN 6, 334 32 ANDERSTORP

0371-58 71 00