Ekonomi- och HR-administratör

Ekonomi- och HR-administratör

Andra pratar om morgondagen och framtiden. Vi är redan där. AD-plast i Anderstorp har en av branschens mest avancerade produktionsanläggningar. Nu söker vi en Ekonomi- och HR-administratör som vill få utrymme för egen utveckling.

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik. AD-plast är en högkompetent formsprutare
 som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder.
Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad är vi väl rustade för nya utmaningar.

Som ett led i tillväxten har vi valt att inrätta en helt ny tjänst som Ekonomi- och HR-administratör. Som sådan blir du en strategiskt viktig länk mellan ekonomi- och personalavdelningen med uppgiften att ge ledningen information och service som bidrar till helhetsperspektivet. Tjänsten omfattar administration av HR-relaterade uppgifter allt från de små detaljerna till sammanfattningar, rapporter och statistik för interna och externa intressenter. Du kommer också att assistera i samband med rekryterings-, utbildnings- samt löne- och pensionsfrågor. Arbetsuppgifterna inom ekonomi avser: kontering, reskontrahantering och avstämningar. Du rapporterar direkt till vår ekonomichef.

Vi söker dig med några års erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi och löneadministration som nu vill bredda ditt ansvarsområde till att även omfatta HR-frågor. Du kan Office-paketet på dina fem fingrar och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi arbetar i Jeeves och Kontek – och erfarenheter av att jobba i dessa miljöer är självklart meriterande.

Om du är en flink administratör som dessutom är en stjärna på att effektivisera och frigöra tid åt andra, så är du precis den vi söker. Hos oss får du jobba i en framåt och flexibel organisation som är lyhörd för dina egna drömmar om personlig utveckling och karriär. Vi ger dig en unik möjlighet att ta plats och synas i ett aktivt utvecklingsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Lood Rekrytering. Ev. frågor besvaras av Karin Lood, 076-626 05 45. Sista ansökningsdag 11/3.
Du gör din ansökan på www.loodrekrytering.se