Maskinoperatör

Maskinoperatör (2-skift)

Andra pratar om morgondagen och framtiden. Vi är redan där. AD-plast i Anderstorp har en av branschens mest avancerade produktionsanläggningar. Nu söker vi maskinoperatör till vår moderna anläggning.

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik 4.0. AD-plast är en högkompetent legotillverkare inom formsprutning 
som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder. Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad är vi väl rustade för nya utmaningar.

Som ett led i tillväxten söker vi en maskinoperatör. Som maskinoperatör blir du en viktig länk i vårt produktionsflöde där du arbetar med kvalitetssäkring, packning, packning & vägning samt återrrapportering och kontrollmätningar.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en högteknologisk produktion, gillar att vara en del av ett sammansvetsat team som strävar mot uppsatta mål.
Du har ett öga för detaljer, gillar ordning och reda samt tillför laget med positiv energi.
Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Vad får du?

Utbildning sker löpande för att du ska få en mjuk ingång i verksamheten och på så sätt få rätt förutsättningar på att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt, men även kunna växa inom organisationen.

Arbetstider (2-skift):

1-skift
Måndag – Torsdag:  06:30-14:45
Fredag:                      07:30 – 18:00

2-skift
Måndag – Torsdag:  13:30-22:30

 

VILL DU JOBBA PÅ FRAMTIDENS PLASTFABRIK?

För mer info kontakta Sanja Muncan 0371- 58 71 87
Maila din ansökan till info@ad-plast.se snarast möjligt – vi gör löpande urval.